Seuraa Eitykkaa
Lifestyle

Miau's life

MiaMia
Seuraa
Seuraa!
37 seuraajaa
Mia
Mia ke 23.07.2014

KESÄN LEMPIVAATTEET

päivän asu, todays, outfit, style, fashion blogger, muotiblogi, päivän asu, todays, outfit, style, fashion blogger, muotiblogi, päivän asu, todays, outfit, style, fashion blogger, muotiblogi,

Mun kesäpukeutuminen odottaa vielä suurta läpimurtoaan. En ole taktisesti käynyt yksissäkään alennusmyynneissä, sillä matkalaukkuuni ei todellakaan mahdu enää enempää vaatteita. Lappuhaalareiden lisäksi ainut kesähankintani on uudet farkut, jotka tilasin juuri Zalandolta. Nyt sitten odotellaan niiden saapumista. Farkut on suht vaaleat, niissä on suorat lahkeet ja erikoiset takataskut. Toivon niin kovasti, että koko ja malli olisi hyvä, jotten joutuisi palauttamaan niitä. Farkkujen merkki oli minulle täysin tuntematon (herrlicher pitch), joten ne voi olla mitä vaan. Mut anyway, sormet ristiin!

Ja koska shoppailut on Suomessa jääneet, odotan tietenkin kovasti että pääsen Espanjaan ja alerekeille. Ensitöikseni hankin parit mekot ja varvassandaalit. Niille on oikeasti tarvetta! Jotain tällaisia nudeja / kevyitä olen nyt metsästänyt koko alkukesän. Oletan saavani vastaavia uudesta kotimaastani, joten siksi en vielä ole laittanut tilausta vetämään. Oletettavasti olen myös väärässä ja kohta ärsyttää… :D Nämä suloiset varvassandaalit löytyivät Boozt: in sivuilta.Hinta näille oli jotain 20-80 e luokkaa. Löydät valikoimat linkin takaa.

pizap.com14060593213211 (800x600)

 

Lisäksi tulen hankkimaan vastaavat löysät housut, kuin postauksen kuvissa.Tykkään niistä ihan hirveästi, sillä ne on kevyet ja helpot! …paitsi, että seuraavat tuollaiset tulevat olemaan peittävämmät. Noihin on sairaan vaikea löytää sopivia alushousuja kun kaikki näkyvät läpi… Muista hankinnoista en vielä osaa sanoa. Voi olla, että niillä helteillä vaatteita ei juurikaan tarvita. Jotain kevyttä kivaa biksujen kaveriksi ja avot. ;)

IMG_6734 (853x1280)päivän asu, todays, outfit, style, fashion blogger, muotiblogi, päivän asu, todays, outfit, style, fashion blogger, muotiblogi, päivän asu, todays, outfit, style, fashion blogger, muotiblogi,

Voisin vielä listata tänne kesän 5 lempivaatetta- ja vaatekappalettani:

1) Ralph Laurenin punainen laukku (vaikka se roikkuu pohjasta oudosti, rakastan sitä ihan hirveästi!)

2) Lappuhaalarit (olkaimet putoilee koko ajan. Muuta ärsyttävää housuissa ei ole ja siksi ne onkin lempparilistalla!)

3) Cubuksen musta-valkoraidallinen hame (ai että! Miten ihana ja erilainen vaatekappale!)

4) Valkoinen jakku (se istuu niin hyvin. Rakkautta ensisilmäyksellä!)

5) Hapsulaukku (vaikka se nukkaa vaatteeni, rakastan laukun rentoutta)

päivän asu, todays, outfit, style, fashion blogger, muotiblogi,

Miltä sinun vaatekaapissasi näyttää? Onko lempparihankintoja vielä edessä vai joko alennusmyynnit on kahlattu läpi? Ihanaa keskiviikkoa sinulle!

Love -Miau-

suomi, kesä, finland, finnish summer, suomen kesä, scandinavian nature suomi, kesä, finland, finnish summer, suomen kesä, scandinavian nature

Murut, mulla alkoi viimeinen viikko täällä maalla. Ensi viikon keskiviikkona, aamulla klo 6 hypätään koneeseen ja matkataan laukkuinemme eteenpäin. Nyt siis kaikki ilo irti rakkaan kotimaan kesäfiiliksistä ja kauniista järvimaisemista!

En tiedä olenko ainut, mutta tänä kesänä päivät on kiitäneet mun mielestä jopa aiempaa vauhdikkaammin. Varattiin esim. eiliselle Lintsireissulle 5 tuntia huvitteluaikaa, sillä oltiin serkkuni Hannan kanssa varmoja, että se riittäisi. Noh, ennen kun huomattiin, oli kaks tuntia kulunut ja kun siitä seuraavan kerran vilkaistiin kelloa, oli meillä enää tunti jäljellä. Ohhoh! Syötiin vain kerran ”kunnon ruokaa” ja jädet otettiin mukaan automatkalle. Ei ehditty käydä niissä ”ei niin kivoissa” laitteissa vaan jouduttiin vauhdilla etsimään niitä oikeasti kivoja vempaimia, jotta oltais ehditty kaikkiin (joo siellä kyllä jonoja, mutta ei niin pahoja! Nopeesti ne liikkui).

suomi, kesä, finland, finnish summer, suomen kesä, scandinavian nature suomi, kesä, finland, finnish summer, suomen kesä, scandinavian nature

Tää sama on ollut muuallakin. 10 minuuttia tuntuu 2:lta ja tunti menee yhtä nopeasti kuin 20 minuuttia. Aika rientää aamusta iltaan ja mä en millään ehdi tehdä kaikkea sitä, mitä haluaisin. Ja huom. olen sentään mökillä, jossa ei ole sen kummempaa tekemistä! On vaan syömistä, rantailua, mustikan poimintaa ja jutustelua. Weard.

Mutta nyt toimeen. Biksut ylle, ristikkolehti rantakassiin ja rantsuun. Ihanaa heinäkuista tiistaita teillekin!

Love -Miau-

Mia
Mia ma 21.07.2014

PAITA JA PEPPU

 

beauty, beauty shot

Huomenta lukijani!

Mulla on maailman paras ystävä Tipu. Ihan kuin minä. Niin samanlainen, ettei voi uskoa. Meitä kiinnostaa täysin samat asiat; hiukset, blogit, vaatteet, meikit, tanssi ja tutut ihmiset. Me kuvaillaan sketsejä ja toistemme blogikuvia, mutta tehdään myös työt yhdessä. Ja vaikka olemmekin pääasiassa pinnallisia, osaamme myös vakavoitua hankalien asioiden äärellä. Jaamme murheemme ihan kaikesta ja jos toisella on huono fiilis, saa kaveri hyvinkin pian kuulla siitä.

Me olemme myös toisiamme eteenpäin vievä voima. Olemme rehellisiä ja haukumme toisemme lyttyyn silloin, kun siihen on aihetta. Ja vastavuoroisesti myös kehumme pilviin, kun siihen löytyy hetkensä. Ja koska tiemme nyt fyysisesti eroavat, olen onnellisin siitä, että saamme elää netin aikakaudella. Ei se livetreffejä tietenkään voita, mutta onpahan ainakin tyhjää parempi. :)

Mua monesti naurattaa ihan hulluna meidän face-keskustelut. Kun täällä blogissa olen niin siistisanainen ja ”rauhallinen”, oon Tipun kanssa facessa jotain ihan muuta. Tässä nyt pikkiriikkinen ote yhdestä meidän ”helposta” keskustelunaiheesta facessa. Tämä nyt ei naurata ketään, mut kertoo teille sen, kuinka rankalla kädellä toisiamme arvostelemme ja ruodimme:

Mä: näkisit taas mun metsäkuvat…..

Tipu: HAALSJLÖASDLASD

Mä: kuolisit häpeästä
Tipu: NÄYTÄ
Mä: no voi pittu….. venaa. (tähän väliin ne kammottavat kuvat) voisin hirttäytyä… kotimummo metsässä
Tipu: siis et oo tosissas

Mä: joo oon, älä aloita

Tipu: MITÄ RUTTOO TÄÄL TAPAHTUU

Mä: olin kuvissa viel TOSISSANI

Tipu: en pysty tähän. en pysty. toivottavasti vitsailit. RANKASTI

Mä: PAKOTIN kaverin ottaa noi kuvat! PAKOTIN

Tipu: et
oo
tosissas
Mä: JOO.
NIIN RUTON TOSISSANI POSEERASIN SIEL METÄS
Tipu: tää on niinku pahainenki vitsi. mä en löydä ees sanoja
Mä: mulle näemmä sopii vaan tosi hyvin meikki ja MIETITYT vaatteet
Tipu: en tiiä mistä alotan. oot ku lakana pyykkinarulla
Mä: ja korut ja kynsilakat ja KAIKKI
LUONNOLLISENA OON JÄÄTÄVÄ
”luonnollisena” mulhan on sentään ripsetki..
Tipu: NO MÄKI OON JÄÄTÄVÄ
Mä: mulle sopii VAAN MEIKKI. Muuten oon huomaamaton ja KASEE. OOOKE, mä tarviin KAIKEN
EI KU HIENOA
Tipu: en pysty kattoo noit kuvii
niiin surullisex ne mut tekee
Mä: täski poseeraan henkeni edestä.
(…….)

Ja niin jatkui tämäkin keskustelu loputtomiin ja loputtomiin, kunnes kyllästyimme ja aloimme haukkumaan / kehumaan jotain aivan muuta. Hahhahaahaa! :D

tioulandia, diana anttila, best friends

Idea tällaisen postauksen tekemiseen lähti näistä kesäisistä ja suloisista kuvista, jotka Tipu otti. En voi sanoin kuvailla kuinka kiitollinen olen täydellisestä ystävästäni ja kuinka kovasti tulen häntä Espanjassa kaipaamaan. Onneksi minulle on varattuna vierashuone hänen kodistaan ja olen (kuulema) tervetullut kylään niin usein, kun haluan :)

Nyt lintsille viettämään lasten kanssa ihanaa kesäpäivää!

Love -Miau-

 

Suositeltuja blogeja sinulle