Seuraa Eitykkaa
Muoti

Miau's life

MiaMia
Seuraa
Seuraa!
28 seuraajaa
Mia
Mia su 20.04.2014

AAMUHETKET

Aamu on yksi päiväni parhaista hetkistä. Keitän paljon kahvia ja valmistan aamiaisen. Pystyn meinaan syömään heti herättyäni. Yleensä aamiaisella popsin leipää ja Aktiviaa, mutta nyt kun olen aloittanut kuntoilun suuremmassa mittakaavassa, olen valmistanut itselleni tuhdin annoksen kaurapuuroa. Päälle paksulti Oivariinia. Nam!

terveellinen aamiainen, aamiainen, kaurapuuro, costume terveellinen aamiainen, aamiainen, kaurapuuro, costume

Kun olin parikymppinen ja treenasin enemmänkin, sekoitin kaurapuuron sekaan raejuustoa ja suklaan makuista proteiinijauhetta. Kuulostaa ihan järkyttävältä, tiedän, mutta se oli hyvää! Yhdistin jo aamulla hyvät hiilarit ja proteiinit ja sain siitä kelpo startin päivään.

Nyt kun sanomalehti on pääsiäistauolla, on ihana ottaa aamiaisluettavaksi postilaatikkoon kolahtanut Costume-lehti. Tilasin sen suuuper-edullisesti ja kokeilumielellä täältä. Enkä kyllä joutunut pettymään! Ikisuosikkini Trendi sai ihan kelpo kilpailijan tästä lehdestä. Juttuihin en ole paneutunut toistaiseksi, lähinnä olen silmäillyt muoti,- ja kauneusjuttuja, mutta ne on ainakin kolahtaneet. :)

terveellinen aamiainen, aamiainen, kaurapuuro, costume

Talomme on hiljainen ja ikkunani on auki. Sisään virtaa raikasta ja lämmintä kevätilmaa. Kohta toimin pääsiäispupun apulaisena, sillä lapsukaiset tulevat kotiin lomaltaan ja sitten aloitan koulutyöt. Deadlinet lähestyy, enkä ole niiden suhteen läheskään valmis… Onneksi vielä on aikaa!

Ihanaa ja rauhallista sunnuntaita sinullekin. <3

Love -Miau-

 

Moip!

Tänään olen ahkeroinut taas työkoneella koko päivän. Päivitin tanssikouluni kotisivut ja pääsin viimein (VIIMEIN!) kertomaan, mitä tuleva syyskausi tuo tullessaan! On sitä hitsi vie jo odotettukin! Täältä pääset lukemaan tulevista uudistuksista.

Tää kevät on ollut mulle yks kamalimmista… Vaikka kaikkea kivaa on ollut edessä, en ole päässyt nauttimaan siitä, sillä mieltäni on kalvanut kaikki se, mikä liittyy rakkaaseen tanssikouluuni. Koulu on kuitenkin rakennettu mun pienten kätösten kautta ja olen siitä äärimmäisen ylpeä. Rakastan yli kaiken iloisia ja ihailevia pikkuoppilaita, jotka piirittää minut heti tuntien alussa ja yrittävät kaikin tavoin roikkua niskassa ja nilkoissa. Rakastan äänekkäitä junnujani, jotka kyselevät paljon ja kertovat kuulumisiaan. Rakastan aikuisia,- ja teini-oppilaitani, joista osa on tanssinut matkassani kaikki nämä vuodet -ihan alusta saakka. Rakastan opettajiani, joiden kanssa olemme niin samalla aaltopituudella. Rakastan upeita valoisia salejamme ja ylimääräisiä keikkatreenejä sekä tietenkin keikkoja. Miten hukassa olinkaan, kun edes harkitsin luopuvani tästä kaikesta….

päivän asu, todays outfit, todays, outfit, look, style, fashion blogger, leopard pants, converse, sunglasses päivän asu, todays outfit, todays, outfit, look, style, fashion blogger, leopard pants, converse, sunglasses päivän asu, todays outfit, todays, outfit, look, style, fashion blogger, leopard pants, converse, sunglasses

Nyt kun päätös tanssikoulun tulevaisuudesta on tehty, on olo aivan käsittämättömän hieno! Jos meillä olisi shampanjaa, poksauttaisin sen ja juhlisin. Nyt on vihdoin viimein minun aikani iloita, huutaa, kiljua ja hyppiä riemusta! Vihdoin voin hyvällä omalla tunnolla suunnitella muuttoa ja vilpittömästi iloita siitä.

päivän asu, todays outfit, todays, outfit, look, style, fashion blogger, leopard pants, converse, sunglasses päivän asu, todays outfit, todays, outfit, look, style, fashion blogger, leopard pants, converse, sunglasses

On ollut hämmentävää huomata miten ihmiset kuvittelevat minun poistuvan täysin heidän elämistään, kun muutan. Olen kokenut elävästi sen, kuinka minua ei enää lasketa osaksi sellaisia suunnitelmia, joissa olen aikaisemmin ollut korvaamaton. Itse koen, että nykyisessä netti-maailmassa kaikki on mahdollista! Jos joku esim. kaipaa koreografiaani, videoin sen ja lähetän eteenpäin. Selkeällä suomenkielellä opetettuna, hitaasti ja liike kerrallaan. Olen itse koko ajan ajatellut muuttavani vain toisella jalalla. Toinen jää tänne. Tulemme kuitenkin viettämään lähes kaikki kesät Suomessa. Myös joulut ja pitemmät lomat olemme täällä. Vaikka voihan olla, että ajatukseni muuttuvat kun pääsen kotiutumaan hiekkarantojen lähelle, mutta tällä hetkellä sydämeni sanoo, että lähtömme ei ole mitenkään lopullinen ja poissulkeva. …aika näyttää onko ajatuksissani mitään tolkkua. :)

päivän asu, todays outfit, todays, outfit, look, style, fashion blogger, leopard pants, converse, sunglasses päivän asu, todays outfit, todays, outfit, look, style, fashion blogger, leopard pants, converse, sunglasses päivän asu, todays outfit, todays, outfit, look, style, fashion blogger, leopard pants, converse, sunglasses

Päivän asuna Zaran leopardihousut. Paita on Stadiumista, samoin Converset. Nahkatakki on Zaran, laukku Michael Kors: in.

Ihaninta pääsiäisen jatkoa ja lämpimiä kevätkelejä sinulle!

Love -Miau-

Mia
Mia pe 18.04.2014

INNOSTUS

Heip!

Työrintamalla tapahtuu nyt niin paljon kaikkea mielenkiintoista, että olen ihan unohtanut blogini. Hah! Käsittämätöntä. Tämä alusta kun on ollut aina yleensä ensimmäisenä mielessäni…. :D

Joka tapauksessa, mulle kuuluu nyt kaikkea sikahauskaa ja jännää. Eilinen meni palaveroidessa. Istuttiin työkaverin kanssa koneella yli 7 tuntia eikä tajutta ajankulua yhtään. Syötiin mitä kaapista sattui löytymään ja sitäkin tehtiin vasta sitten kuin vatsa kurni niin äänekkäästi, ettei enää kehdattu jatkaa töitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt pääni on täynnä intoa ja ajatuksia. Onneksi on pääsiäis”loma”, jotta mulla on aikaa istua koneella ja viedä asioita eteenpäin. Lapset on äidilläni hoidossa ja S melkein koko ajan töissä. Täydellinen ympäristö siis omille ajatuksille ja rauhalliselle puuhastelulle.

Ja jos jotain olen elämässäni oppinut niin sen, että silloin kun on vauhti päällä on se tajuttava käyttää hyväkseen. Jos vireen antaa mennä ohi, menee siinä samalla monta käyttökelpoista ideaa hukkaan. Eli ei kun tuulta päin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(kuvat viime jouluisesta pikkujoulu Varieteesta. Kuvaajana Veera Korhonen.)

Ihanaa pääsiäistä sinullekin! Nauti lomasta minunkin puolesta! :)

Love -Miau-

 

Suositeltuja blogeja sinulle