Seuraa Eitykkaa
Muoti

Miau's life

MiaMia
Seuraa
Seuraa!
28 seuraajaa
Mia
Mia to 24.04.2014

WORK IT

Moi,

Tässä on nyt pari päivää väännetty töiden ja koulun kimpussa niin ahkerasti, että korvissa soi. Onneksi asiat alkavat olla voiton puolella, joten kohta saan keskittää ajatukseni taas kaikkeen muuhun kivaan. Tässä kuvafiiliksiä eiliseltä. On lehtikuva Uusimaa-lehden artikkelista, pari kuvaa palaverikahveilta, palaverivaatteet ja pari in action-kuvaa tanssisalilta. :)

21690822 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA päivän asu, todays outfit, todays, outfit, look, style, fashion blogger, sunglasses päivän asu, todays outfit, todays, outfit, look, style, fashion blogger, leopard pants, converse, sunglasses OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nyt silmät painuu kiinni… Taidan ottaa sekuntin huilitauon ennen kun lähden taas illan opetuspuuhiin. Jutustelen kanssanne enemmän, kunhan nämä paksuimmat kiireet hiukan helpottavat. :)

Iloa ja aurinkoa päiväänne!

Love -Miau-

Mia
Mia ti 22.04.2014

SELF MADE AIR MAX 90

Hellurei!

Muistatteko, kun joskus 5 viikkoa sitten kerroin ”tehneeni” itse itselleni Niken Air Max 90-lenkkarit (täältä löydät alkup. artikkelin). No nyt ne tuli!!!! Jee! Ja ne on (ihme kyllä) täydelliset! Olin varautunut täysin väärään kokoon, ihan vääriin sävyihin jne. Ainahan jotain menee pieleen, kun oikein tekee ja odottaa. Mutta nyt ei. Puhukoon tässä postauksessa kuvat puolestaan. :)

nike air max 90 nike air max 90 nike air max 90 nike air max 90 nike air max 90 nike air max 90 nike air max 90 nike air max 90

Vitsi miten kivaa omistaa mukavat ja muodikkaat jalkineet, joissa jaksaa painella vaikka koko päivän!

Nyt on pakko kiiruhtaa, palaan taas myöhemmin jutulle.

Love -Miau-

Mia
Mia ma 21.04.2014

LIHASNÄKYVYYS

Heip,

Pääsiäisen viimeinen päivä alkoi yllätys yllätys samalla tavalla, kun sen muutkin päivät. Aamupalalla ja sitten kotitoimistoon. Kaivoin koulupaperit esiin ja rupesin tekemään. Olen tehtävissä jo puolessa välillä, enää kaksi isoa kokonaisuutta ja sitten saan laitettua tarvittavat materiaalit palautukseen. Huh! Ja pakko se olisikin, töiden deadline on tämän viikon perjantaina…

Joskus klo 14 halusin taukoilla ja päätin lähteä juosten Haikon Kartanolle. Matkaan kului about 35 minuuttia. S tuli perässä, heitti Lumin minulle ja me tytöt jatkoimme Haikon kuntosalille. Olen nyt 1,5 viikon verran äheltänyt AB challenge- liikkeiden kimpussa ja ihan kuin vatsassani olisi tapahtunut hienoinen parannus…? Lihasnäkysyys on jokseenkin parempi, kuin ”ennen”-kuvassa, joka on näistä ensimmäisenä. Vai mitä mieltä olette?

vatsalihakset, ab challenge

Näistä ensimmäinen kuva on otettu 12.4, eli hiukan yli viikko sitten. Sama paikka, sama valo, sama ”kropan kääntökulma”. Ei siis mahdollisuutta valokikkailuille. :) Muutosta on selvästi tapahtunut näinkin lyhyessä ajassa!

vatsalihakset, ab challenge

Haaste ei mielestäni ole paras mahdollinen. Toistoja on joo paljon, mutta väitän, että pikkuisen modaamalla liikkeitä niistä saisi vielä tehokkaampia. Ala-vatsoihin en esim. oikein saa tuntumaa pelkillä jalkojen nostoilla ja laskuilla. Olenkin lisännyt ohjelmaani myös pepunnostot. Lisäksi tänään otin käsipainon rintani päälle samalla, kun laskeuduin istuma-asennosta alas ja nousin takaisin ylös.

Kun saimme saleilusta tarpeeksemme, pulahdimme vielä Haikkon altaisiin molskimaan. Meillä oli aivan ihana tyttöjen päivä! <3

Ihanaa maanantai-illan jatkoa sinullekin.

Love -Miau-

Suositeltuja blogeja sinulle