BlogBook

Martina Aitolehti

On & Off

Olen niin fiiliksissä Kristan uudesta sinkusta. Niin hieno video, hyvä biisi ja hitto miten kuuma muidu!!

Albumia odotellessa :)

 

mitä tarkoittaa onnellisuus?

Onko onni vanha ja turvallinen parisuhde missä ollaan unohdettu täysin hetkessä eläminen  ja intohimo? Onko se saavutettu saldo pankkitilillä ja asioiden merkityksen totaalinen menetys vai onko se kolme lasta, punainen talo ja perunamaa?

_DSC9766Minulla on tatutoitu selkään teksti missä lukee näin ”Happiness is not a state to arrive at, but a manner of traveling.”

Minulla on siis jo nuoresta ollut erittäin vahva käsitys siitä mitä onni on.

_DSC9610

Onnea ei voi ostaa rahalla, ihmissuhteilla tai ei ole paikkaa mistä löytää onnen. Onni ja onnellisuus on asia mikä on löydettävä omasta sisimmästä ja tavasta elää. Nauttia ja elää  hetkessä, kylvää positiivisia ja iloisia ajatuksia, uskokaa ne näkyy ulospäin!

Näillä pienillä ja hyvin yksinkertaisilla asioilla löydät pian tunteen, tyytyväisyyden tunteen omaan elämään ja sitä kautta onnen.

_DSC9932

 

Onni on loppujen lopuksi pieni asia työstää kun sen oivaltaa.  Ei tarvitse rypeä epätoivossa, polttaa itseään loppuun eikä tappaa inhimillisyyttäsi löytämällä onnen mikä on vielä tuntematon käsite.

Iloa, rakkautta ja vilpitön hymy :)

Hyvää yötä ihmiset!

XXX

 

Kuvat: Heli Roosmäe

kuvausassistentti: Harri Pekkanen

 

Workout Motivation 2015

Kuten varmaan kenellekkään ei ole jäänyt epäselväksi että olen jo toista kuukautta treenannut todella kovaa ja tavoitteellsiesti Fit Diamonds Jari Sorsan kanssa ja tulokset on ollut huikeita.

Jokainen treeni on tehty täydellä teholla ja ruokailut suunniteltu tarkalleen minun kulutuksen ja tarpeiden mukaan. InBody mittauksilla ollaan nähty mikä todellinen totuus on kehoni sisällä.

Kuukaudessa rasvaprosentti on tippunut huimasti, painoa tullut hiukan lisää ja lihasmassa tullut 1 kg lisää eli ihan huikean hyvää kehittymistä näin lyhyessä ajassa. Olo on myös todella energinen ja kyllä se hyvä kunto ja hyvä olo vaan tekee ihmeitä ihmiselle.

Omassa treenissäni motivaatio kuvat ja videot ovat olleet suuressa osassa treeniä ja siksi halusimme kuvata myös teille motivaatiovideon kovasta treenaamisesta missä mikään ei tule ilmaisesksi.

Enjoy :)